Informeer uw doelgroep eenvoudig met sms-notificaties
Smstools

Informeer uw doelgroep eenvoudig met sms-notificaties

Wilt u snel en gericht notificaties sturen naar uw klanten of medewerkers? Dan is sms het beste kanaal daarvoor. Bijna niemand verlaat het huis nog zonder zijn smartphone op zak of in de handtas. Er wordt wel eens gezegd dat onze smartphone vergroeid is met onze hand, daar moet u als onderneming gebruik van maken.

Er zijn veel manieren om sms te gebruiken in de communicatiemix van uw onderneming. Maar sms is vooral interessant wanneer er snel naar een specifieke groep gecommuniceerd moet worden.

  • Is er sprake van een crisis en moet het gebouw worden ontruimd?
  • Is er een storing in uw serverruimte?
  • Wilt u burgerhulpverleners oproepen voor een reanimatie?
  • Is er een uitverkoop waar u uw VIP-klanten voor wil uitnodigen?

Informeer uw doelgroep eenvoudig met sms-notificaties

Via het Smstools platform stuurt u gemakkelijk een sms-notificatie uit. Bovendien is het online versturen van zakelijke sms-berichten makkelijker dan ooit. U verstuurt ze nu eenvoudig vanaf uw computer met onze gebruiksvriendelijke software. Zowel grote als kleine bedrijven maken daarom gebruik van Smstools.

Verstuur uw sms’en online
Bedrijven wereldwijd maken al gebruik van sms’en om hun doelgroep, lokaal of wereldwijd, snel te bereiken. In slechts enkele minuten verstuurt u uw berichten vanuit onze interface. Een sms naar één of een miljoen ontvangers? Smstools garandeert altijd dezelfde snelheid en kwaliteit. Door uw database in verschillende segmenten op te delen, haalt u (zonder technische skills) het maximale uit uw sms-communicatie.

De voordelen van de Smstools
Wilt u ook het maximale halen uit uw communicatie en op gemakkelijke manier uw doelgroep of medewerkers informeren? Maak dan nu een testaccount aan en geniet van volgende voordelen:

  • Creëer in enkele minuten een gloednieuwe marketingcampagne
  • Stuur vanaf uw computer in slechts enkele muisklikken een sms-notificatie
  • Realtime aflevering en statistieken tonen u hoeveel berichten er al gelezen zijn
  • Koppel Smstools dankzij sms API makkelijk aan uw eigen software
  • Rechtstreekse verbinding met operators

Smstools staat voor betrouwbaarheid en schaalbaarheid. Dankzij onze rechtstreekse verbindingen met operators, kunt u altijd rekenen op snelle en goede aflevering van de sms-berichten. Waar ook ter wereld, tegen onze scherpe tarieven.

REGISTREER

notificaties vanaf je PC notificaties snel gemakkelijknotificaties vanaf je PC, notificaties, snel, gemakkelijk
https://www.smstools.nl/nl/blog/4/informeer-uw-doelgroep-eenvoudig-met-sms-notificaties Informeer uw doelgroep eenvoudig met sms-notificaties

Informeer uw doelgroep eenvoudig met sms-notificaties

Informeer uw doelgroep eenvoudig met sms-notificaties
Smstools
Wilt u snel en zeer gericht notificaties sturen naar uw klanten of medewerkers? Dan is sms het beste kanaal daarvoor en Smstools kan u daarbij helpen!
5 van de 5 op basis van 2278 gebruikersbeoordelingen.
4 10004