Corona Update SMS communicatie direct opzetten voor uw bedrijf? Klik hier voor meer informatie of Bel +32 89 44 90 41 of email [email protected]

SMS diensten voor banken en financiële instellingen

SMS zorgt ervoor dat systemen beter beveiligd zijn tegen ongeautoriseerde toegang. Zo kunnen bedrijven in de financiële sector SMS inzetten voor bijvoorbeeld authenticatie, betalingsherinneringen en meldingen omtrent diverse statussen.


Smstools is een vertrouwde mobiele messaging oplossing voor financiële instellingen in de bank-, financiële dienstverlening en verzekeringssector. Smstools maakt gebruik van uitgebreide 1 en 2-weg oplossingen om inkomende en uitgaande SMS-berichten via een enkele gebruikersinterface te leveren.Het integreert met bestaande IT-systemen om workflow- en communicatieprocessen binnen een enkele faciliteit of meerdere locaties te automatiseren.

  • Account notificaties (uitgevoerde transacties of negatieve kredieten)
  • Twee factor verificatie via eenmalige wachtwoorden voor het authentificeren van betalingen
  • Beheer kritieke incidenten en noodgevallen
  • Afspraakbevestigingen versturen
  • Op de hoogte brengen van klanten bij detectie van creditcardfraude
Van betalingsherinneringen tot online logincodes. Financiële instellingen kiezen voor Smstools omdat wij reeds 16 jaar actief zijn, een zeer betrouwbare oplossing hebben, GDPR compliant zijn met hoge SLA's (Service Level Agreements) en top-level beveiliging.

Authenticatie per SMS

SMS authenticatie en 2FA wordt steeds vaker ingezet om medewerkers toegang te geven tot het bedrijfsnetwerk. Het vinden van een sterk wachtwoord wordt steeds moeilijker en hackers worden steeds slimmer. Het gebruik van ongeschikte wachtwoorden kan leiden tot een wereldwijd verlies, in met name de financiële wereld.

SMS authenticatie biedt hiervoor de juiste oplossing, omdat bedrijven over een beveiligde verbinding een geautomatiseerd SMS bericht kunnen versturen naar de mobiele telefoon van een medewerker. Het SMS bericht omvat een unieke code die toegang biedt tot de beveiligde omgeving van het bedrijf en hiermee wordt bevestigd of de gebruiker daadwerkelijk is wie hij of zij beweert te zijn. Dit verbetert de beveiliging van bedrijfsnetwerken en online zelf werkplekken aanzienlijk en daarbij zorgt SMS authenticatie voor kostenbesparing aangezien fysieke tokens kunnen worden vervangen door een 2FA code per SMS.

Hoe kunt u onze SMS diensten gebruiken?

  • Gebruik onze SMS software om SMS berichten te versturen.
  • Gebruik onze gateway API en koppel uw planning software rechtstreeks aan onze SMS diensten.
  • Gebruik Email2SMS om SMS berichten te versturen via uw e-mail software.

REGISTREER GRATIS

Ontdek onze geavanceerde SMS software vandaag!

REGISTREER