Geautomatiseerde SMS communicatie voor vaccinatiecentra om snel burgers op te roepen voor vaccinatie
Smstools

Geautomatiseerde SMS communicatie voor vaccinatiecentra om snel burgers op te roepen voor vaccinatie

Het vaccinatieproces loopt op volle toeren. Om op kruissnelheid te blijven is het belangrijk dat vaccinatiecentra de juiste tools voor handen hebben om snel burgers te informeren. Wanneer iemand ziek valt, zich afmeldt, of de voorraad niet meer op peil is bijvoorbeeld. Leer hier hoe vaccinatiecentra Smstools kunnen gebruiken om burgers snel te informeren via een SMS bericht.

Wat is een virtueel SMS nummer?
Een virtueel mobiel nummer is efficiënt voor twee-weg-communicatie. Wanneer je bijvoorbeeld gepersonaliseerde bulk SMS’en verstuurt en daarop antwoorden wenst te ontvangen. Dan is een virtueel mobiel nummer de perfecte oplossing. Hiermee maak je op een eenvoudige manier interactie met jouw klanten of personeel mogelijk. Met onze software kunt je jouw ontvangen SMS berichten automatisch doorsturen naar een opgegeven e-mail ontvanger, website, database of een URL.

Waarom een virtueel SMS nummer voor vaccinatiecentra?

  • Vanuit een persoonlijk telefoonnummer
  • Ontvangers kunnen antwoorden op je berichten
  • Geen extra kosten per ontvangen SMS
  • Goedkope en snelle oplossing
  • Het is een persoonlijke aanpak
  • 24/7 bereikbaar


Scenario:
Vaccinatiecentra moeten snel kunnen schakelen wanneer er zieken, afmeldingen of voorraadsproblemen zijn. Een SMS is hiervoor de perfecte oplossing.

Een vaccinatiecentra kan per SMS reserves oproepen om geen tijd te verliezen en te blijven vaccineren. Ze versturen een gepersonaliseerde bulk SMS naar alle mogelijke reserves vanuit een persoonlijk virtueel nummer. Ontvangers kunnen hierop reageren met vooraf bepaalde keywords die je zelf kan instellen. Bij een positief antwoord, kan er een automatisch 2de SMS met meer info over de locatie & tijdstip worden verzonden.

Voorbeeld:

Dag Jozef,

Wegens een afmelding is er een plaats vrijgekomen om je morgenmiddag te laten vaccineren in Vaccinatie centrum X te Y.
Stuur JA of NEE terug op dit SMS bericht als u zich kan laten vaccineren. U ontvangt verdere inlichtingen als u JA hebt teruggestuurd.

Met vriendelijke groet,

Vaccinatie Centrum X

Conclusie
Er is géén tijd te verliezen als we Covid-19 willen overwinnen. De vaccinaties zijn de enige reddingsboei en moeten dus op volle toeren blijven draaien. Om kort op de bal te spelen bij afmeldingen, ziektegevallen of voorraadsproblemen licht u best de burgers in met een snelle en verhelderende SMS. Zo kan het zijn dat een lege plaats toch nog opgevuld kan worden. Zo loopt het hele vaccinatieproces geen vertraging op en kan er zelfs tijd worden gewonnen!

Neem vlug contact op met Smstools om dit uit te rollen voor uw vaccinatiecentrum! Contacteer smstools!

 

https://www.smstools.nl/nl/blog/55/geautomatiseerde-sms-communicatie-voor-vaccinatiecentra-om-snel-burgers-op-te-roepen-voor-vaccinatie Geautomatiseerde SMS communicatie voor vaccinatiecentra om snel burgers op te roepen voor vaccinatie

Geautomatiseerde SMS communicatie voor vaccinatiecentra om snel burgers op te roepen voor vaccinatie

Geautomatiseerde SMS communicatie voor vaccinatiecentra om snel burgers op te roepen voor vaccinatie
Smstools
Hoe een vaccinatiecentrum snel reserves kan oproepen bij afmeldingen in het vaccinatieproces.
5 van de 5 op basis van 1064 gebruikersbeoordelingen.
55 10055