Logistieke efficiëntie bij Katoen Natie dankzij Smstools' geavanceerde busplanningstool - Katoen Natie
Smstools

Klantverhaal: Logistieke efficiëntie bij Katoen Natie dankzij Smstools' geavanceerde busplanningstool

Logistieke efficiëntie bij Katoen Natie dankzij Smstools' geavanceerde busplanningstool

Logistieke efficiëntie bij Katoen Natie dankzij Smstools' geavanceerde busplanningstool

Katoen Natie

Probleem: manuele verdeling en suboptimaliteit

In de complexe wereld van logistiek en arbeidsinzet stond Katoen Natie voor een uitdaging: dagelijks honderden arbeiders op de juiste plek krijgen met een optimale busverdeling. Handmatige handelingen en suboptimale verdelingen bemoeilijkten het proces. Het doel was duidelijk: het doorbreken van deze handmatige handelingen en het optimaliseren en digitaliseren van het gehele proces.

Oplossing: maatwerk busplanningstool van Smstools

Smstools kwam met een doeltreffende oplossing door een op maat gemaakte busplanningstool te ontwikkelen voor Katoen Natie. Deze tool automatiseert de verdeling van uitzendkrachten over de juiste bussen op basis van het magazijn waarin ze tewerkgesteld zijn.

Automatische Communicatie en Digitale Badges

Elke arbeider ontvangt nu automatisch een SMS-bericht met zijn toegewezen busnummer, wat niet alleen efficiënt is maar ook zorgt voor duidelijke communicatie. Om de juiste persoon op de juiste bus te waarborgen, werd een QR-scanneroplossing geïntegreerd. Elke arbeider draagt een unieke QR-code bij zich, fungerend als een digitale versie van hun badge.

Voordelen: efficiëntie, nauwkeurigheid en veiligheid

De implementatie van Smstools' busplanningstool heeft geleid tot aanzienlijke voordelen. Het proces verloopt niet alleen sneller en efficiënter, maar de QR-code versterkt ook de veiligheid en authenticiteit van de verdeling. Dit systeem biedt niet alleen een oplossing voor het dagelijkse logistieke vraagstuk van Katoennatie maar creëert ook een gestroomlijnde en veilige werkomgeving voor de arbeiders.

Innovatie in de praktijk: een duurzame oplossing

Smstools bewees zich niet alleen als een oplossingsgerichte partner maar ook als een innovator in de praktijk van Katoen Natie. Het maatwerk en de integratie van moderne technologieën hebben niet alleen problemen opgelost maar hebben ook de weg vrijgemaakt voor duurzame optimalisatie en digitalisering van logistieke processen. Met deze geavanceerde aanpak positioneert Katoen Natiezich als een voorloper in efficiënt en modern personeelsbeheer.

Logistieke efficiëntie bij Katoen Natie dankzij Smstools' geavanceerde busplanningstool