Efficiënte Urenplanning bij Ago dankzij Geautomatiseerde SMS-Communicatie - Ago
Smstools

Klantverhaal: Efficiënte Urenplanning bij Ago dankzij Geautomatiseerde SMS-Communicatie

Efficiënte Urenplanning bij Ago dankzij Geautomatiseerde SMS-Communicatie

Efficiënte Urenplanning bij Ago dankzij Geautomatiseerde SMS-Communicatie

Ago

Probleem: tijdrovend dilemma van urenplanning

Ago werd geconfronteerd met de arbeidsintensieve taak van het opstellen van uitgebreide roosterplanningen voor uitzendkrachten, elk betrokken bij verschillende projecten. Het traditionele proces van handmatige bevestiging van shifts door elk van de uitzendkrachten persoonlijk te bellen, werd als inefficiënt ervaren en vereiste aanzienlijke tijdsinvestering.

Smstools' Slimme Oplossing voor Geautomatiseerde Communicatie

Smstools integreerde Ago’s bestaande roosterplanning in hun software. Het platform leest automatisch alle contacten in en converteert deze naar het juiste formaat. Hierop volgt de verzending van gepersonaliseerde SMS-mailings naar alle ingeplande uitzendkrachten. Deze berichten zijn niet alleen gestandaardiseerd maar bieden ook de mogelijkheid voor directe reacties van de uitzendkrachten.

Geautomatiseerde Communicatie in Actie

Dankzij het geautomatiseerde systeem kan de uitzendkracht direct antwoorden op het SMS-bericht. De online tool van Smstools stelt Ago in staat om deze reacties eenvoudig op te volgen. Het rapportagesysteem biedt een gedetailleerd overzicht, waarin het team reacties kan zien en zelfs kan filteren op basis van de uitzendkrachten die 'ja', 'nee' of helemaal niet reageerden.

Voordelen en toekomstperspectieven

De implementatie van Smstools' geautomatiseerde communicatieplatform heeft Ago aanzienlijke voordelen opgeleverd. Het tijdrovende proces van handmatige bevestiging van shifts werd geëlimineerd, en de efficiëntie in urenplanning nam aanzienlijk toe. De gestandaardiseerde communicatie zorgde niet alleen voor tijdwinst maar ook voor een gestroomlijnde en geoptimaliseerde workflow. Door gebruik te maken van moderne technologieën kan Ago nu efficiënter opereren en zich beter aanpassen aan de dynamische eisen van hun uitzendprojecten.

Efficiënte Urenplanning bij Ago dankzij Geautomatiseerde SMS-Communicatie