Doelmatige notificaties bij Securex dankzij Smstools' Email2SMS-oplossing - Securex
Smstools

Klantverhaal: Doelmatige notificaties bij Securex dankzij Smstools' Email2SMS-oplossing

Doelmatige notificaties bij Securex dankzij Smstools' Email2SMS-oplossing

Doelmatige notificaties bij Securex dankzij Smstools' Email2SMS-oplossing

Securex

Het probleem van laattijdige e-mailnotificaties

Securex stond voor de uitdaging dat belangrijke notificaties die per e-mail werden verzonden aan personeelsleden van partners vaak te laat werden gelezen of zelfs helemaal niet werden opgemerkt.

Smstools’ slimme oplossing

Smstools bracht de oplossing met hun innovatieve "Email2SMS"-tool, waarmee e-mails automatisch werden omgezet naar SMS-berichten. Deze aanpak bood een directere en effectievere manier om belangrijke informatie over te brengen.

Hogere openingspercentages en eenvoudige opvolging

SMS-berichten hebben aanzienlijk hogere openingspercentages dan e-mails. Door gebruik te maken van de "Email2SMS"-oplossing van Smstools, kon Securex ervoor zorgen dat essentiële notificaties de ontvangers snel en direct bereikten. Bovendien bood de Smstools-software de mogelijkheid om de ontvangst en interactie met de SMS-berichten eenvoudig op te volgen en te analyseren.

Toekomstgerichte Notificaties bij Securex

De implementatie van Smstools' "Email2SMS"-oplossing bij Securex vertegenwoordigt niet alleen een oplossing voor het huidige probleem, maar opent ook de deur naar een toekomstgerichte benadering van communicatie. Securex kan nu profiteren van de voordelen van SMS-notificaties en blijft vooroplopen in het waarborgen van effectieve communicatie met personeelsleden van partners. Deze geïntegreerde aanpak markeert een succesvolle synergie tussen bestaande e-mailcommunicatie en geavanceerde SMS-technologie.

Doelmatige notificaties bij Securex dankzij Smstools' Email2SMS-oplossing