Werkzame planning bij Total Safety: geautomatiseerde SMS-meldingen voor uitzendkrachten - Total Safety
Smstools

Klantverhaal: Werkzame planning bij Total Safety: geautomatiseerde SMS-meldingen voor uitzendkrachten

Werkzame planning bij Total Safety: geautomatiseerde SMS-meldingen voor uitzendkrachten

Werkzame planning bij Total Safety: geautomatiseerde SMS-meldingen voor uitzendkrachten

Total Safety

Uitdaging: Efficiënte Werknemersplanning

De frequente problemen van werknemers die niet opdagen of op de verkeerde plaats en tijd verschijnen, vormden een vervelende situatie voor Total Safety. Het dagelijkse telefonische contact met uitzendkrachten, hoewel noodzakelijk, was tijdrovend en stond haaks op de vereiste snelheid vanwege de frequente veranderingen in planningen.

Oplossing: Maatwerk Tool voor Geautomatiseerde SMS-Meldingen

Smstools ontwikkelde een op maat gemaakte tool die een bestaande CSV-file uit de roosterplanning software van Total Safety direct omzette naar gepersonaliseerde SMS-mailings. Hierdoor ontving elke uitzendkracht automatisch de juiste informatie, zoals datum, functie, start-eindtijd, en eventuele memo, op zijn GSM via een SMS-bericht.

Efficiëntie in Werknemersplanning en Rapportage

De geautomatiseerde SMS-meldingen boden Total Safety aanzienlijke voordelen. Uitzendkrachten ontvingen nauwkeurige en tijdige informatie, terwijl het Total Safety planningsteam dagelijks inzicht kreeg in wie de SMS had ontvangen en wie niet. De implementatie van de maatwerk tool zorgde niet alleen voor een efficiënte communicatie met uitzendkrachten, maar bood ook het planningsteam de nodige rapportagetools. Dagelijkse rapporten verschaffen inzicht in de verspreiding van SMS-meldingen, waardoor het team snel en gericht kan reageren op eventuele problemen.

Werkzame planning bij Total Safety: geautomatiseerde SMS-meldingen voor uitzendkrachten